fbpx
[rank_math_breadcrumb]

LIMITED EDITIONS

Twee keer per jaar is er een nieuwe collectie. Dit afgewisseld met sporadische limited editions maakt het par hazaar palet zeer uniek en bijzonder… dus stay tuned en schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief!

goud craclé

De glamour van goud is overdreven! Het is niet enkel gereserveerd voor een speciaal type persoon of bij speciale gelegenheden. Neen… gold is everywhere! Gouden accenten kunnen altijd maar voor dit seizoen hebben we het over statement-making all-over gouden kledingstukken en dito accessoires.

shop goud craclé

goud BAROK

Barok was afgelopen zomer een zeer populaire trend op de catwalk. Maar het is deze winter nog niet afgelopen. Deze eeuwen oude stijl zet namelijk deze winter gewoon door. Barok is een stijlperiode die plaats vond in de 17e eeuw. Het had zijn oorsprong in Italië en uitte zich in architectuur tot aan muziek. Deze eeuwenoude trend is inmiddels afgestoft en in en nieuw jasje gestoken.

shop goud barok

STAY TUNED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen nieuws over pop-ups, limited edition-producten, nieuwe collecties en nog veel meer 

Pop-up Hasselt Van 1 oktober 2020 t.e.m. 31 januari 2021

Dé ideale gelegenheid om een uniek cadeau te shoppen! Alles is door ons gecreëerd en met de hand gemaakt. Kies je voor par hazaar dan kies je voor stijlvol design, tijdloos én Belgisch.
You will love it!